Kiedy galerie są usuwane?

Galerie są przez nas automatycznie kasowane wtedy, gdy nie są używane na żadnej aukcji przez więcej niż 3 miesiące. Zanim je skasujemy wyślemy Ci e-maila, dzięki czemu będziesz mógł odpowiednio zareagować - np. przedłużyć je o kolejne 3 miesiące.

Ważność galerii możesz przedłużyć w dowolnym momencie - wejdź w listę swoich galerii, posortuj ją po czasie usunięcia (gotowy link), zaznacz galerie, które mają być przedłużone (albo po prostu kliknij "zaznacz wszystkie" pod listą galerii) i kliknij link "opóźnij usunięcie galerii" (link jest także pod listą galerii).

Możesz też określić czy mamy Ci przesyłać powiadomienie o planowanym usunięciu Twoich galerii. Możesz to ustawić w swoich ustawieniach domyślnych.

poprzednie pytanie: Jak umieścić galerię na aukcji?
następne pytanie: Do czego służą foldery?